• 07.jpg
  • 03.jpg
  • 01.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
  • 02.jpg
  • 04.jpg

WR Transport

team klein

WR Transport is opgericht in 2000. Het bedrijf dankt haar naam aan de twee directieleden; Wim Top en Renny Dijkstra. Sinds 1993 werkt dit duo al samen in de transportsector; zowel als chauffeur als in de administratie. Beide zetten hun jarenlange kennis en ervaring in voor hun klanten.

Veelzijdige transporteur

Door de jaren heen is WR Transport gegroeid tot een veelzijdige transporteur, met 10 fulltime en 5 parttime chauffeurs. Meer dan de helft werkt ruim 10 jaar voor het bedrijf en het verloop is minimaal te noemen. Het team is zeer gemotiveerd en heeft passie voor het werk. Dit uit zich in een laag ziekteverzuim, waarvoor het bedrijf in 2009 genomineerd is voor de Gezond Transport Prijs.

Langetermijnrelatie

WR Transport werkt geruime tijd voor een vaste klantenkring. Het bedrijf zet dan ook in op een langetermijnrelatie met haar klanten, waarbij kwaliteit van dienstverlening, service en betrouwbaarheid voorop staat. De kwaliteit wordt zichtbaar in het volgens afspraak en op tijd leveren van goederen door uitsluitend Nederlands sprekende chauffeurs. De service komt tot uiting in de manier van dienstverlening, waarbij de medewerkers vaak net even een stapje meer zetten. Zo wordt met de klant meegedacht over de beste afleverplaatsen tot in de winkels en bedrijven, waarbij de inzicht en ervaring van de chauffeurs een enorme meerwaarde is. Niet voor niets werkt WR Transport met het motto; “Voor ons is elk afleveradres bereikbaar”. De hoge leverbetrouwbaarheid wordt bereikt door de inzet van een modern en vrij jong wagenpark. Regelmatige controle en onderhoud zorgt ervoor dat het risico op pech onderweg enorm beperkt wordt.

Wagenpark

WR Transport beschikt over 8 trekkers en 7 opleggers. Dit zijn 4 gestuurde koel- / vriesopleggers met laadklep en 2 kastenopleggers, die tevens gestuurd zijn en voorzien van een laadklep en een tautliner met een kooi-aap. ’s Nachts worden de wagens ingezet voor pendelritten, om een zo groots mogelijke bezetting te bewerkstelligen. Tevens verzorgt WR Transport charters voor andere transportbedrijven, waarmee door de jaren heen een uitstekende samenwerking is opgebouwd.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistiek? Wilt u goederen vervoeren die op tijd geleverd moeten worden? Of u nu op zoek bent naar een transportbedrijf voor koel- / vriestransport of non-food distributie; WR Transportzorgt dat het in orde komt.

Lees verder wat onze klanten vinden van onze distributiemogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

over ons 01over ons 02over ons 03over ons 04

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22.00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag 07:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 18.00

Contactgegevens

WR Transport B.V.
Ketellapperstraat 38
9403 VR Assen - Nederland
Tel: +31 [0]592-340777
Email: info@wrtransport.nl
facebook WR transport Facebook
linkedin WR transport Linkedin